· Nois i noies... un somni impossible? Ref.: 13239

La construcció de la identitat, així com la conceptualització dels rols de gènere i les relacions que s'estableixen entre els mateixos, es realitza a través del procés de socialització. La socialització és un procés que dura tota la vida, però que s'inicia i té una especial importància en les primeres etapes (infància i adolescència).

 

L'activitat consta d'un taller on la metodologia empreada serà eminentment participativa. Es proposaran activitats dinàmiques on els alumnes tinguin un paper important i es pugui arribar a crear un espai de reflexió i de discussió de grup.

 

 

 • Activitats relacionades
 • A qui s'adreça: 5è curs d'educació primària dels centres educatius de la ciutat de Girona
  Calendari: durant el curs escolar
  Durada aproximada: 1 hora 30 minuts
  Nombre d’alumnes per grup: grup/classe
  Condicions:
 • Hi ha un límit de grups per participar en aquesta activitat, per la qual cosa s’establiran uns criteris de priorització en el cas que no es puguin atendre totes les sol·licituds.

 • Lloc: a l'aula
  Preu: gratuït
  Objectius: Oferir als nens i nenes espais de sensibilització, difusió i prevenció en els que s'abordin les desigualtats de gènere.
  Sol·licituds:

  Aneu a Sol·licituds de la web de la Caseta de la Devesa i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre de 2012. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.

  Més informació: Equip Municipal de Promoció de la Salut (EMPSA). Tel. 972 201 900
  Plaça Calvet i Rubalcava, 15. 17002 Girona
  empsa@ajgirona.cat
  www.girona.cat/empsa

  Organitza: EMPSA - Ajuntament de Girona
  Tancar finestra