· Com fer les paus en els conflictes armats Ref.: 14275

Conferència a càrrec Jordi Urgell Garcia, subdirector i investigador de l'Escola de Cultura de Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat professor associat del departament de relacions internacionals de la UAB i imparteix cursos sobre pau i conflictes i relacions internacionals en diferents universitats, especialment en cursos de postgrau. Ha treballat com a cooperant a l'Amèrica Central i ha realitzat investigacions de camp sobre conflictes armats i processos de pau a l'Amèrica Llatina (en països com Haití o Guatemala) i a l'Àsia (en països com l'Índia, Birmània, Indonèsia, Filipines, Tailàndia, Malàisia, etc.).

 

Partint de la seva experiència com a analista de conflictes armats i processos de pau, i del principi que la pau és un procés que podem construir entre tots, el conferenciant farà un repàs dels principals conflictes armats vigents actualment i dels processos de construcció de la pau que s'estan duent a terme.

 

A qui s'adreça: educació secundària obligatòria i postobligatòria
Calendari: del 14 de novembre de 2014
Durada aproximada: 2 hores

Nombre d’alumnes per grup: grup/classe
Lloc: CaixaForum Girona
Carrer dels Ciutadans, 19 17004 Girona

Com arribar-hi: L1, L6, L7 i L11
Preu: gratuït
Objectius:
 • Conèixer el testimoni de periodistes, cooperants i altres professionals compromesos amb els més vulnerables que, per la seva feina, coneixen de primera mà el dia a dia de països amb una realitat molt diferent de la nostra..

 • Compartir les seves experiències.

 • Participar en el col·loqui que s'obrirà al final de la trobada.

 • Inscripcions: Cal inscriure's amb un mínim de 15 dies d’antelació.
  Tel. 972 209 836
  Més informació: CaixaForum Girona
  Carrer dels Ciutadans, 19. 17004 Girona
  Tel. 972 209 836
  www.eduCaixa.com
  Organitza: Obra Social “la Caixa”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona
  Tancar finestra