· Fama Girona Ref.: 314

 

Projecte educatiu on professors-ballarins de diferents disciplines ( teatre musical, hip-hop i funky, jazz i contemporani, llatins i standard, country, dansa clàssica i balls retro) motivats per a donar a conèixer el món del ball en totes les seves dimensions: attrezzo, maquillatge, bakstage....volen apropar als alumnes i professors de primària de Girona: el gust de ballar i ser feliç fent-ho”.

 

Material didàctic: dossier per al professorat, fitxes de treball, guió de l'activitat

A qui s'adreça: cicles mitjà i superior d'educació primària dels centes educatius de la ciutat
Calendari: durant el curs escolar, un dia a la setmana en horari escolar, a més de gales de centre, exhibicions, gran gala final.
Durada:30 sessions al llarg del curs escolar

Nombre d’alumnes per grup: grup/classe
Lloc: al gimnàs del centre, o en un espai alternatiu: teatre, aula de psicomotricitat, etc.
Preu: 400 €/grup. 300 € /grup per a aquells centres educatius de la ciutat que ho sol·licitin. (es pot pagar en dos terminis: d'octubre a gener, 150 €, i de febrer a maig, 150 €)
Objectius:
 • Donar a conèixer la dansa i el ball com a disciplina del cos. Control postural i muscular, escalfaments, estiraments,relaxació, respiració, dieta..

 • Aconseguir a través del ball treballar en grup, en equip i en parella. Per tal d’enriquir-nos mútuament en les relacions socials.

 • Afavorir la relació personal/l’autoestima, la superació personal i l’esforç per a trobar en el ball l’expressió desl sentiments, idees i energies que tots tenim( eina canalitzadora).

 • A partir dels coneixements de diferents tipus de balls i de la seva interpretació, fomentar la creativitat, la capacitat d’adaptació, la flexibilitat i la sensibilitat envers coses noves.

 • Aconseguir ser una eina interdisciplinar dins el curriculum pedagògic de l’ alumne, així com dins del projecte educatiu de centre.

 • Fomentar la relació amb les altres matèries i complementar els seus objectius i continguts. En especial amb l’educació física i l’esport, l’educació plàstica i musical, el coneixement del medi i de l’entorn així com l’anglès.
 • Sol·licituds: Aneu a Sol·licituds de la web de la Caseta de la Devesa i ompliu les dades referents a l'activitat sol·licitada abans del 24 de setembre de 2013. Posteriorment, el centre rebrà la resposta de l'Ajuntament confirmant la seva acceptació a l'activitat.
  Més informació: ADBE Girona,
  info@famagirona.com
  Organitza: Fama Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona
  Tancar finestra